Duurzame Stof en Product Sourcing

Optimaliseer Jouw Mode Merk met Duurzame Stof en Product Sourcing

TVH Design is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige, kostenefficiënte sourcing-oplossingen voor jouw mode merk. We begrijpen het belang van een perfecte balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en kosten.

Ons aanbod omvat alles van stoffen, trims, print technieken en labels tot aan verpakking. Met een focus op creativiteit, innovatie, maatwerk en het realiseren van jouw visie.

TVH Design helpt je vanuit haar ervaring(24Jr) in het stroomlijnen van de leercurve m.b.t. modeontwerp en textielproductie zodat je kwalitatieve producten, gericht op jouw doelgroep op de markt brengt

Wat bieden wij?

Expertise in Stoffen Selectie

Ons team helpt je bij het kiezen van de nieuwste en meest verantwoorde stoffen, passend bij jouw merk. Wij bieden een scala aan biologisch katoen, gerecyclede materialen en andere innovatieve opties.

Strategische Productiepartners

We werken samen met betrouwbare productiepartners die zich inzetten voor ethische werkomstandigheden en hoogwaardige kwaliteit. Deze samenwerking zorgt voor een ethische en gecoördineerde productie die de hoogste kwaliteit in jouw gehele productieproces garandeert.

Maatwerk voor Jouw Merk

TVH Design biedt gepersonaliseerde oplossingen die aansluiten bij jouw stijl en merkwaarden, zowel in kleding als in accessoires.

Unieke Accessoires voor Jouw Merk

Wij helpen je met het vinden van accessoires die jouw creaties uniek maken en jouw merkidentiteit versterken.

Kwaliteitscontrole van Begin tot Eind

Onze strenge kwaliteitscontroles zorgen voor consistentie en kwaliteit in jouw gehele productieproces.

De Voordelen

Persoonlijke Aanpak

Elk detail, van stofkeuze tot accessoires, is cruciaal voor het succes van jouw merk. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw merk te laten uitblinken.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Door een zorgvuldige selectie van milieubewuste materialen en betrouwbare productiepartners, onderscheidt jouw merk zich in de markt.

Ervaring en Expertise

Ons team heeft uitgebreide ervaring in modeontwerp en textielproductie, waardoor we het sourcing proces voor jou eenvoudiger en efficiënter maken.

Het opzetten van een eigen kledinglijn en de daarbij behorende sourcing is een uitdaging, maar met TVH Design aan jouw zijde wordt het een soepel en succesvol proces.

Meer info >