Modeontwerp, Techpacks, Productiebegeleiding, sourcing en meer

Verbetering en Begeleiding van Jouw Productieproces met TVH Design

Bij TVH Design zijn we er voor jou! Of je nu een gevestigd merk bent, een start-up, een organisatie, een groot bedrijf of een klein bedrijf, of zelfs een merchandiser voor evenementen en festivals – we zijn er om je te ondersteunen. We geloven al 28 jaar sterk in de kracht van modeontwerp en het belang van een naadloos productieproces. Met onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van modeontwerp, techpacks, productiebegeleiding, productiecontrole, sourcing van fabrikanten, kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole, maatschema’s graderen, kledingproductieplanning, samplecontrole en meer, bieden we een totaaloplossing voor jouw modebedrijf.

Modeontwerp: Jouw Creatieve Partner

Bij TVH Design werken we graag met merken, start-ups, organisaties, bedrijven groot en klein, en merchandisers voor evenementen en festivals, om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe collectie, een rebranding van je merk of een uniek ontwerp voor een specifiek evenement of festival, wij staan klaar om jouw ideeën te realiseren. Ons ervaren team van modeontwerpers combineert creativiteit en expertise om unieke en commercieel succesvolle modecollecties te creëren die jouw doelgroep aanspreken.

Techpacks: Efficiëntie en Nauwkeurigheid Voor Jouw Productieproces

Een gestroomlijnd productieproces begint met gedetailleerde techpacks. Bij TVH Design begrijpen we het belang van nauwkeurige en uitgebreide techpacks die voldoen aan de hoogste normen. Ons team zorgt ervoor dat elk techpack dat we leveren, volledig en gedetailleerd is, met technische tekeningen, maatvoering, stofspecificaties, naaispecificaties en meer. Hierdoor kunnen fabrikanten jouw ontwerpen moeiteloos vertalen naar kwalitatieve kledingstukken, terwijl miscommunicatie en fouten tot een minimum worden beperkt.

Productiebegeleiding en -controle: Van Start tot Finish

Bij TVH Design begrijpen we dat het productieproces een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we uitgebreide productiebegeleiding en -controle om ervoor te zorgen dat jouw modeproducten van de hoogste kwaliteit zijn. We werken nauw samen met betrouwbare fabrikanten, zowel lokaal als internationaal, om ervoor te zorgen dat jouw productieproces soepel verloopt. Ons ervaren team ondersteunt je bij elke stap van het productieproces, inclusief kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole, maatschema’s graderen, kledingproductieplanning, samplecontrole en meer.

Kledingproductie: Een Gestroomlijnd Proces

Bij TVH Design begrijpen we dat een succesvolle kledingproductie bestaat uit verschillende belangrijke stappen:

1. Voorproductie: Dit omvat het sourcen van fournituren, stoffen en materialen, het maken van patronen en het maken van monsters. Onze experts begeleiden je bij het vinden van de juiste materialen en zorgen voor nauwkeurige patronen en prototypes.

2. Productieplanning: Ons productieteam zorgt voor een gedetailleerde productieplanning, waarbij alle activiteiten op tijd worden voltooid. Hierdoor verloopt het productieproces efficiënt en volgens planning.

3. Snijproces: Met behulp van de richtlijnen van de ontwerper (Tech Pack) en maatschema’s, snijpatronen snijdt de fabriek de stof voor het naaien. We maken gebruik van moderne laser-snijtechnologie om verspilling te voorkomen en de efficiëntie te verhogen.

4. Productie en kwaliteitscontrole: Zodra de productie is voltooid, voert de fabriek een grondige kwaliteitscontrole uit. Ons team van experts controleert de kledingstukken op kwaliteit, afwerking en pasvorm. We staan achter onze producten en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de verwachte normen en kwaliteit.

5. Levering: Nadat de kledingstukken de kwaliteitscontrole hebben doorstaan, worden ze geleverd aan de klant. We zorgen ervoor dat de rest van de productieorder tijdig en probleemloos wordt geleverd.

Bij TVH Design streven we naar uitmuntendheid in modeontwerp en productiebegeleiding. Ons doel is om jouw merk, modebedrijf, kledinglabel, werkkleding lijn, merchandiser kledinglijn succesvol te laten zijn en te laten groeien. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij elke stap van het productieproces, van modeontwerp tot levering.

Informatie aanvragen