TVH Design ontwikkeld en realiseert nieuwe online winkel voor A5 Sport

Webdesign en ontwikkeling webwinkel A5Sport

TVH Design heeft een nieuwe online winkel voor A5 Sport ontwikkeld, welke aansluit op de wensen en behoeften van het sportbedrijf en haar doelgroep. Die bestaat uit ambitieuze, avontuurlijke en gedreven sporters die hun sportpassie fit, gezond en optimaal willen beleven. De website is qua ontwerp volledig schaalbaar op elk platform van Smartphone tot tablet en aangepast voor snel en gemakkelijk voorraadbeheer.

Er is gekozen voor een Woocommerce website op het Wordpress Platform omdat dit de meeste mogelijkheden bood voor het snelgroeiende MKB bedrijf. TVH Design heeft voor A5Sport de webwinkel geïntegreerd met betaalprovider Mollie ( iDeal, Maestro, Mastercard, Sepa, Sofort Banking, Ban Contact, Eps, Klarna etc.) en met het boekhoudpakket Moneybird. Hierdoor is de gehele workflow van betalingen voor A5Sport geoptimaliseerd.

TVH Design heeft A5 Sport ook voorzien van sociale profielen op Instagram en Facebook. Op deze manier Kan A5 Sport laagdrempelig en eenvoudig communiceren met klanten en toekomstige klanten.


Klant:A5Sport Online winkelDisciplines:Web ontwerp en ontwikkeling Software:Adobe CS Dreamweaver, Photoshop, Illustrator, CodaPlatform:Wordpress, WoocommerceKoppelingen:Mollie betaalprovider, Moneybird boekhouding, Mailchimp , Instagram, Facebook

Privacy voorkeuren centrum