Mode Tech Pack

Verbeter je prijsopgaaf, kwaliteit, productiesnelheid van modeontwerpen met een Mode Tech Pack!

 181.95 544.95 incl. BTW
Wissen
Mode ontwerpbureau TVH Design realiseerde voor Nooksio Outdoor het onwterp van een nieuwe Outdoor overall incl. mode tech pack, maatschema en productiefiles

Wat is een Mode Tech Pack?

Een Mode Tech Pack is een instructiedocument gemaakt door een kleding ontwerper om het modeontwerp te verduidelijken naar de producent. Het bevat alle componenten en productie instructies die een textiel producent nodig heeft om van uw modeontwerp een afgewerkt kledingstuk te maken. Een Mode Tech Pack bevat alle materialen, prints, patroon all-overs, maatschema’s, fournituren, naden, kleurstellingen, afmetingen, trim, labels etc.

Maak producten, beter, sneller, slimmer door gebruik van een Mode Tech Pack

Mode ontwerpbureau TVH Design realiseerde voor modemerk Noppies Maternity het ontwerp van 120 delen Maternity Collectie van model tot aan de prints

Van modeontwerp naar kwalitatieve textiel productie

Het is vaak een bittere teleurstelling als je kleding monsters terugkrijgt of erger nog, daadwerkelijke productie ie niet overeenkomt met het product, collectie idee dat u in uw hoofd had? Wanneer je passie en geld steekt in het ontwikkelen van een product of bijv. een kleding collectie kan het ongelooflijk frustrerend zijn als het fout gaat in de communicatie met de producent!

Ons advies maak gebruik van een Mode Tech Pack.

Wij vertalen het productidee naar een Mode Tech Pack. Met andere woorden een instructie document met de juiste technische tekeningen, specificaties zodat de textiel producent u begrijpt!

Wanneer heb je een Mode Tech Pack nodig?

U hebt niet altijd een Mode Tech Pack nodig, maar er zijn momenten waarop ze absoluut noodzakelijk zijn. Als u heeft besloten om uw modeontwerpen in het buitenland te laten bemonsteren en vervaardigen, doet u er goed aan om een ​​professioneel Mode Tech Pack te hebben.

Wat hebben wij van u nodig?

Het enige wat wij nodig hebben van u om aan de slag te gaan, zijn enkele ruwe schetsen van het modeontwerp. De mode stoffen die u gebruikt of wilt gebruiken en een staal of kledingmonster van uw product.

Dus Aarzel niet een Tech Pack kan uw productie op de volgende punten versterken!

Snelheid

Versnel de ontwikkeling van uw modeontwerpen en kleding collectie richting productie en verhoog de snelheid daarmee tot de afzetmarkt.

 

Prijsopgaves + verantwoording

Met een Tech Pack voorziet u producenten waar ook ter wereld van een goed beschreven technisch instructie document.  Daardoor verzekerd u zich van een nauwkeurige prijsopgave zodat uw textiel productie volgens plan start en gaat verlopen!

Bespaar op snijpatroon kosten

Duidelijk technisch advies, efficiënt en nauwkeurig uitgelegd aan leveranciers over hoe uw modeontwerp, maatvoering, materialen geproduceerd moeten worden. Waardoor u de ontwikkelingskosten verlaagd en meer rendement haalt uit productie!

Kwaliteitscontrole

Voorkom reconditioneren na productie en creëer een lager retourpercentage van uw producten. Met een Mode Tech Pack produceert u kwalitatief betere producten en voorkomt u kwaliteitsverlies.

Communicatie

Voorkom misverstanden doordat één document alle informatie bevat.

Gemoedsrust

Voorkom productiefouten, want het productieproces is al moeilijk genoeg!

TVH Design heeft een uitgebreide ervaring (24 jr.) in het maken van Tech Packs, kwaliteitscontrole of het bewerken van technische tekeningen en maatschema’s met uitgebreide kennis van alle drie van Tech Pack. Wij helpen u graag van kledingmonster tot productie!

Waarom TVH Design?

Wij leveren professionele, goed ontwikkelde Mode Tech Packs aan onze klanten. Gemaakt op basis van ons jarenlange ervaring en deskundig technische ontwerpadvies.

Bent u op zoek naar een effectieve service! Wij helpen u graag een keuze te maken m.b.t. welk type Mode Tech Pack u nodig heeft.

Bewezen Track record

3500+

Vanaf 2002 hebben we een diversiteit aan Mode Tech Packs gemaakt voor bedrijven en merken in de mode, sport branche en het merchandise segment.
Van modieuze kleding tot aan functionele sportkleding tot aan bedrijfskleding Incl. Speciale kwaliteitseisen!

Onze techpacks zijn geschikt voor het buitenland en ontwikkeld om te worden begrepen door fabriekspersoneel dat niet noodzakelijk dezelfde taal spreekt als u.
Onze Mode Tech Packs werkwijze is als volgt:
  • Onze ontwerpafdeling neemt met u contact op m.b.t levertijd en wensen!
  • Wij creëren online opslagruimte voor upload van uw bestanden.
  • Na ontvangst van uw bestanden gaan wij voor u direct aan de slag.
  • Per Tech Pack ontvangt u een advies en twee aanpassingsronden.
  • Na goedkeuring ontvangt u, uw Tech Pack in .PDF (High Res & Low Res)
Voorkom dure fouten, kies voor een Mode Tech Pack!
Wissen
Overons

TVH Design is een creatief ontwerpbureau voor grafisch ontwerp, website- en webwinkel ontwerp, modeontwerp. TVH Design adviseert, bedenkt en ontwikkelt uw logo, huisstijl, webdesign of mode collectie. TVH Design creëert een zichtbare identiteit die bij u past!

Locatie

Kleine Vos 5
8472CC | Wolvega
Nederland

Maak een afspraak

info@tvhdesign.com
Tel: +31(0)561 476162

Privacy voorkeuren centrum